סדנאות קולינריות

עוגות בוטיק

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק (Entremet) עם השף-קונדיטור אורגד רואש

 

עוגות בוטיק, או עוגות ראווה, הן פסגת היצירה של הקונדיטורייה, ובפרט של קונדיטוריות העילית. אלו העוגות המקושטות, המיוחדות והמושקעות מכולן, אשר יוצגו לראווה בויטרינה, ולצד ריחות האפייה והשוקולד, ימשכו אתכם פנימה

  • עוגות בוטיק
  • מנהל הסדנה

criollo  ביסקוויט שוקולד נימוח עם שברי שוקולד, קרם אגוזי מלך, ג'לו פירות אדומים, מוס שוקולד מריר 72% וגלאסז' שוקולד מטאלי

Tahiti  דקואז קוקוס, קראנץ׳ קוקוס, קרמו קרמל, מוס וניל-שוקולד

Luna  בצק פריך, קראנץ׳ קפה, קרמו קפה ערביקה , מוס שוקולד-קפה בגלייז

White raspberry  ספונג׳ פיסטוק, אינסרט פירות אדומים, מוס פטל, שוקולד לבן ומסקרפונה

אורגד רואש - שף-קונדיטור ושוקולטייר מוביל


למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה