סדנאות קולינריות

סדנת לחם - לחמים צפון אירופאיים

בסדנה חד פעמית נלמד להכין -  לחם פומפרניקל  עשיר, לחם מקמח מלא ,שיפון ולתת כהה, לחם סקנדינבי ירוק עם גרעינים מונבטים, צילינדר לחם כוסמין 100% וגרעיני חמנייה ולחם מחמצת שיפון 60% עם לוז וחמוציות.

  • אודות הסדנה
  • אודות ערן שוורצברד

סדנה חד פעמית מעשית של 5.5 שעות בה נלמד להכין -  לחם פומפרניקל  עשיר, לחם מקמח מלא ,שיפון ולתת כהה, לחם סקנדינבי ירוק עם גרעינים מונבטים, צילינדר לחם כוסמין 100% וגרעיני חמנייה ולחם מחמצת שיפון 60% עם לוז וחמוציות.

ערן שוורצברד שף קונדיטור מבכירי הקונדיטורים בארץ, החל את דרכו המקצועית לפני כ 30 שנה ועבד אצל מיטב השפים בארץ.
ערן השתלם וללמד בבתי-הספר המובילים באירופה, ומשם רכש את הרצון למקצוענות, ייחודיות, ודיוק.
ערן המשיך להתמקצע להוביל ולפתח את תחום הפטיסרי בולנז'רי בארץ. הוא ייעץ למיטב החברות הגדולות במשק, ליווה קונדיטוריות ומסעדות מובילות בבניית תפריט מנות אחרונות, ועוגות בוטיק.
ב-2016 הוציא לאור ספר קונדיטוריה. בשנת 2017 ערן היה ממקימיי קונדטוריית בוטיק בולנז'רי 96 בת"א.
בנוסף לעיסוקיו הרבים ערן הוא האוטוריטה המקצועית לתוכניות הראליטי הקינוח המושלם בקשת 12 ואוטו אוכל ערוץ 13.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר