סדנאות קולינריות
עוגות בוטיק
סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק (Entremet) עם השף-קונדיטור אורגד רואש
עוגות בוטיק, או עוגות ראווה, הן פסגת היצירה של הקונדיטורייה, ובפרט של קונדיטוריות העילית. אלו העוגות המקושטות, המיוחדות והמושקעות מכולן, אשר יוצגו לראווה בויטרינה, ולצד ריחות האפייה והשוקולד, ימשכו אתכם פנימה
- עוגות בוטיק
- אודות השף
Coco דקואז קוקוס לימוני, קראנץ' פרלינה קוקוס, ג'לו אקזוטי, מוס מסקרפונה, גלאסה שוקולד לבן
Azur ביסקוויט שוקולד נימוח, בורלה שקדים,טופי מלח ים, מוס שוקולד דולסה
Peru פריך קקאו, ספונג' מרינגי, קרמה שוקולד חלב פטל, גלאסה שוקולד חלב, טוויל פולי קקאו (הדגמה)
Bobo בראוני שוקולד לבן, קרמה קרמליה בננה בוטנים מלוחים, מוס שוקולד חלב, גלאסה קרמל
חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.
ה"אני מאמין שלי" - לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
לבשל כמו מאסטר - בישול מהדרין נשים/שף חיים בורנשטיין
סודות השפים בבישול - טכניקות מתקדמות והכרת חומרי גלם לבישול מנות גורמה
סדנת אתגר הבשר/השף יוסי בן דיין
חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.