סדנאות קולינריות

מטבח מקומי עכשווי

3 מפגשים לטבחים מקצועיים עם השף אבנר לסקין אשר יעסקו במטבח המקומי העכשווי,
מקורותיו וההשפעות על התפתחותו, חומרי הגלם והטיפול הנכון בהם, טכניקות בישול אופייניות וכיצד לבנות תפריט מאוזן ומעודכן. במהלך שלושת השיעורים נקנה למשתתפים את ההבנה לעומק של המטבח ונצייד אותם בארגז כלים אשר ישמש אותם בעתיד.

  • מפגש 1
  • מפגש 2
  • מפגש 3
  • השף

מפגש ראשון

 

היסודות שעליהם מתבסס המטבח המקומי העכשווי.
מטבח ערבי גלילי, השפעה טורקית והשפעתם של יתר מדינות הים התיכון.

חומרי הגלם - הסבר על תפקידם של הירקות ועשבי התיבול במטבח וכיצד על ידי טכניקה ניתן לקחת ירק ולהעצים את טעמו על ידי טיפול נכון.
הדגמה מנות שנותנות הצצה לעולם הזה.
שלושה רטבים שונים מעגבנייה, כרוב קונפי בטעמים ישראליים וסלט של ירקות סגולים במספר מרקמים.

מפגש שני


עבודה עם אש גלויה, בישול וצלייה בחום נמוך.
בשיעור זה נלמד 6 מנות חדשות: תבשיל ירקות שרופים, תבשיל כתף טלה בטעמים חזקים של הגליל ועוד...

מפגש שלישי

 

כיצד בונים תפריט עדכני ובנוי נכון; צורות הגשה במטבח הישראלי העכשווי; נבשל תפריט שלם שכולו מבוסס על המטבח הישראלי. נלמד טכניקה מקומית לכבישת דגים, תבשיל סעדייה מעכו בזווית אישית ועוד...

אבנר לסקין – שף ותיק ומוערך, החל את דרכו המקצועית לפני 30 שנה במסעדת "ביקס" במרינה של תל אביב והקים אתמסעדת "דה לוקה" בהרצליה. לסקין למד בישול ואפייה בצרפת והתמקד בלימודי לחם באפיית יד. הוא מתמחה באפייה ובבישול ים תיכוניים, המבוססים על חומרי גלם מקומיים. בעשור האחרון הוציא לאור למעלה מ-20 ספרי אפייה ובישול לשוק העולמי והמקומי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר