סדנאות קולינריות

השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2024

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה קיץ 2024 חושף את הצעירים לקונדיטוריה קלאסית - מאפי שמרים, בצק פריך ועוגיות, לחמים, מאפים מלוחים, מרנג ועוד.

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות השף שלומי אלדו

מה נלמד להכין?

קופסת עוגיות - עוגיות אמסטרדם מושחתות, אלפחורס, בראוניז פאדג' 3 סוגי שוקולד ללא גלוטן

שמרים ונהנים - סינבון לוטוס, קראנץ כתר שוקולד, לחמניות שום רכות וממכרות

מאפים מלוחים - בורקיטס, במילוי גבינות, מקלות פרמזן, סקונס תירס וגבינות

לחמים - בייגל ירושלמי, לחם זיתים, פיצה

מרנג - פבלובה במילוי קציפת מסקרפונה וקולי פירות יער, נשיקות, קרמבו

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14

עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר