סדנאות קולינריות
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
- תוכן הסדנה
- אודות השפית הקונדיטורית אורנית עובדיה
מה נלמד להכין?
*טורקיה: בויוס - בורקס טורקי אמיתי מבצק מתוח, במילוי גבינות, ארוז קון לצ'ה - פודינג אורז מבושם בוניל וקינמון
ועוגיות קורבייה
*צ'כיה & הונגריה - קולאץ': מאפה שמרים במילוי גבינה, פירות יער ושטרוייזל, קיורטוש נוטלה ואגוזים
*יוון רוואני: עוגת סולת יוגורט ותפוזים, ספנקופיטה - מאפה פילו במילוי תרד וגבינות, גלידת יוגורט יוונית בזיגוג דבש ופיסטוק.
*אמריקה הדרומית: פלאן קרמל, בריגדרו - ממתק שוקולד ברזילאי, אמפנדס פטריות ובשאמל
*המזרח התיכון: לילות ביירות, בקלוואה, שוקולד דובאי
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14
עלות: 1,980 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,600 ש"ח
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/שף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים/שף אייל פינקלשטיין
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות