סדנאות קולינריות
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים שף אייל פינקלשטיין
הצעירים ילמדו כיצד להכין ולבשל מטעמים ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם. נסייר בתרבויות האוכל של המדינות בהם הם מצויים ונלמד להכין מבחר מאכלים שבסיום כולנו נוכל להכין
- תוכן הסדנה
- אודות השף אייל פינקלשטיין
מה נלמד ונכין בסדנה?
7 flags - ארצות הברית
נקניקיות על מקל בציפוי קמח תירס, הום פרייז, אצבעות פריכות של עוף בקורנפלקס, רוטב ברביקיו אמיתי, סלט וולדורף, ג'מבליה של אורז וירקות ולקינוח עוגיית חמאת בוטנים ושוקולד
Efteling - הולנד
פיש & צ'יפס הולנדי ברוטב סאטה בוטנים , פריקדל – קציצת בשר על אוסטנפוט – פירה וקייל , קרוקט שחום, סלט תפוחי אדמה ומיונז הולנדי עשיר, ולקינוח מגדל פנקייק מושחת
Eye of London - אנגליה
פאי בצק פריך במילוי בשר, שעועית נימוחה ברוטב עגבניות מתקתק, סלט פטריות טריות אפויות, פירה עם אפונה, ביצה סקוטית כמו בגלזגו, שפרדס פאי – בשר ועליו תפוחי אדמה, טרייפל אנגלי.
Eropa park - גרמניה
נקניקיות בייתיות, שניצל כהלכתו, רושטי תפוחי אדמה, פרעצל, כרוב אדום מאודה ותפוחים, סלט ירוקים עם רוטב ירוק ושטרודל תפוחים
לונה פארק תל אביב - ישראל
בוריקה במילוי תפוחי אדמה, חומוס יפואי, כריך דג לברק של שוק הכרמל, פלאפל של אלעד, שווארמה חמה, סלט ירושלמי ומלבי
מחיר למחזור: 1,980 ש"ח מחיר לשני מחזורים: 3,700 ש"ח
שעות פעילות 8:30-14:00
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
