סדנאות קולינריות
סדנת חלות ייחודית לראש השנה
סדנת אפיית חלות חגיגיות לראש השנה וחגי תשרי
- אודות הסדנה
- על האופה המקצועי והקונדיטור סער מור
בואו ללמוד להכין חלות מיוחדות לראש השנה ולחגים, חלות ייחודיות עם סימני החג שכולן נאפות עם כוונה לשנה טובה ומתוקה.
ומה נאפה בסדנה?
⦿ חלות דבש במגוון קליעות חגיגיות
⦿ חלות תפוחים בתמרים בעיצוב ייחודי
⦿ חלת סלקים מקורמלים.
נלמד ללוש את הבצקים, לעצב, להתפיח ולאפות.
הסדנה הינה סדנה מעשית של 5 שעות.
את הקורס יעביר סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". סער מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה