סדנאות קולינריות

מאסטר קלאס - הקלאסיקות של המטבח הדרוזי

מאסטר קלאס - הקלאסיקות של המטבח הדרוזי

בסדנת המאסטר קלאס של מיעד אסעקלה ננפץ מיתוסים ונגלה שלהכין שישברק זה דווקא קל, שטאבולה היא משהו אחר ממה שאנחנו חושבים ושמג׳דרה היא לווא דווקא מאורז.

 

  • תכני הקורס
  • מנהל הקורס מיעד אסעקלה

על קצה המזלג מתכני הסדנה

בסדנא נלמד להכין:
טבולה – הגרסה המסורתית, המבוססת בעיקר על פטרוזיליה ונענע, כפי שמכינים במקור בלבנון.
קובה א-לבן- נלמד להכין גם את הבצק וגם את המילוי, נעמיק בטכניקה של מילוי הקובה בגרגירי החומוס וכמובן, איך להכין את רוטב היוגורט, כלל טיפים כדי למנוע התפרקות היוגורט בבישול.
מג’דרה גלילית- בגליל, מג’דרה תמיד מכינים עם בורגול (ולא אורז), עדשים ובצל כמעט שרוף. נלמד איך מכינים את כל המרכיבים ואיך משלבים את הכל כדי להביא לטעם העשיר ויחודי.

מיעד אסעקלה שפית המתמחה במנות קלאסיות גליליות לפי המסורת של המטבח הדרוזי הגלילי וסודות וטכניקות שלמדה מאימא וסבתא שלה.
בסדנת המאסטר קלאס של מיעד ננפץ מיתוסים ונגלה שלהכין שישברק זה דווקא קל, שטאבולה היא משהו אחר ממה שאנחנו חושבים ושמג׳דרה היא לווא דווקא מאורז.את הסדנה תעביר מיעד בליווי הסברים ודגשים. היא תדגים ותלמד כיצד להכין את המנות.
המשתתפים יוכלו לקחת חלק פעיל בהכנת המנות, וכמובן יהנו מסעודה דרוזית מכל הטוב שבישלו.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר