סדנאות קולינריות

קורס לחם מקצועי

קורס אפיית לחמי ארטיזן מקצועי. הקורס מיועד למי שרוצה ללמוד לאפות לחמים שונים מבוססי שמרים, שאור ומחמצת ברמה מקצועית.
הקורס יכשיר את בוגריו לאפות החל מאפייה בייתית ארטיזנית, למאפיית בוטיק ועבודה במאפייה מקצועית.

תחום אפיית הלחמים הינו התחום "החם" בעולם הקונדטוריה כיום, הוא תחום המתפתח וצובר תאוצה בעולם כולו.

  • תכני הקורס:
  • אודות סער מור
  • אודות ערן שוורצברד

משך הקורס: 5 שבועות.  2 מפגשים בשבוע, בימים עוקבים, כל מפגש בן 6 שעות.

 

מפגש ראשון - חלק תאורטי - הבסיס של אפיית לחמים, הכנת לחם שמרים מהיר, לישה ידנית ולימוד עיצובים בסיסים.

מפגש שני - עיצובים בסיסים בלחם, טכניקה ואימון חלות, לחמניות.

מפגש שלישי- שאור, ביגה ופוליש, בצק ישן - מפגש הכנת בצק.

מפגש רביעי-  שאור ומחמצת-  אפיית הלחמים מהבצקים שהוכו והכנת מחמצת.

מפגש חמישי ושישי - לחמי מחמצת, בצקים לבנים - עיצוב והתפחה. בצקים מלאים - עיצוב והתפחה.

מפגש שביעי - לחמי שיפון ולחמים מלאים - ערן שוורצברד.

מפגש שמיני - לחמי חגים ועמים, בריושים - ערן שוורצברד.  

מפגש תשיעי ועשירי -בגטים אפייה ישירה, פוקצ'ות, פיצות, צ'בטות.

קונדיטור ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". מלמד סדנאות לחם, מומחה לקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי.

שף-קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים ובעל חברת קייטרינג. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל. כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: “תפוח זהב” של אהרוני, “רושפלד”, “ארנו”, “ארקפה”, “קיטצ’ן מרקט”, “טוטו”, רשת “נואר”, “שילה”, ועוד. בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה