נבחרת השפים

תמי בן דוד

מומחית בתחום הקולינריה ללא גלוטן

אודות תמי בן דוד

יזמית ישראלית ומומחית בתחום הקולינריה ללא גלוטן. הגתה ופיתחה את 'קמח תמי' ובהמשך את כל סדרת המוצרים תחת המותג 'תמי'. מנחת סדנאות בישול ואפייה ללא גלוטן, כתבה והוציאה לאור את הספר הראשון בעברית לאפייה ללא גלוטן. כבלוגרית אוכל וכמתכונאית פורסמו במרוצת העשור האחרון מאות מאמרים ומתכונים שלה בעיתונים ובאתרים שונים (ביניהם 'על השולחן', Ynet, 'בופה', בלוג 'קולינריא', נענע 10, דרך האוכל ועוד). את הידע התאורטי בתחום הכימיה של המזון רכשה באופן אוטודידקטי ובאמצעות התמדה בשיטת ניסוי וטעיה ללא השכלה פורמלית בתחום, כיום תמי מלווה אופים, קונדיטורים ובעלי מקצוע וותיקים בתחום עסקי המזון המעוניינים להרחיב ולהתאים את ההיצע לקהילה הנדרשת לכך.

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר