נבחרת השפים

יעל אביטל

מהנדסת מזון מהבכירות במשק הישראלי

אודות יעל אביטל

מהנדסת מזון מהבכירות במשק הישראלי, עם ותק של למעלה מ-23 שנים בטכנולוגיה של הקונדיטוריה והאפייה. בוגרת תואר שני (MSc) להנדסת מזון מהטכניון. מאחוריה פיתוח של מאות מוצרים עבור חברות מובילות בתחום המזון כגון אסם, מרמולייט, עלית, אנג'ל, שחף, פרוטארום וכו'. תחומי ההתמחות של יעל כוללים: פיתוח של מוצרי מאפה מיוחדים (ללא גלוטן, ללא סוכר, מופחתי קלוריות, וכו'), הדרכה מקיפה לקבלת חיי-מדף ארוכים, שימוש נכון בממתיקים לסוכרתיים, מיקרוביולוגיה של מוצרי מאפה, ועוד. יעל היא גם ממחברי הספר "ללא סוכר – בישול ודיאטה" שיצא לאור בשנת 1991. ספר הדרכה המכיל יותר מ- 300 מתכונים מחושבי קלוריות ומותאמים לסוכרתיים. ספר זה משמש את ציבור הסוכרתיים ואחרים עד היום.

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר