נבחרת השפים

שי קרידי

מנהל הדרכה קורסי טבחים בכירים

אודות שי קרידי

בוגר לימודי כימיה ופיזיקה של המזון באוניברסיטת הרווארד, בוסטון. משמש מזה שנים רבות כיועץ מוביל לחברות ומערכי הסעדה גדולים ומתמחה בתחומי התייעלות בתהליכי עבודה, בניית תפריטים ופיתוח עסקי. קרידי הוא גם מומחה בפיתוח מוצרים לחברות מזון מובילות בשוק המקומי.

 

שי מתמחה בהדרכה והכשרת בעלי מקצוע בתחום הקולינרי ומרכז את ההדרכה לקורסי טבחים בכירים ודירוגים מקצועיים של משרד העבודה. שי החל דרכו כשף בחטיבה המוסדית של יוניליבר, ניהל את מגמת הקולינריה בבית הספר דן גורמה בחיפה ובמכללת צומת.

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר