נבחרת השפים
קיו אוקדה
מטבח יפני
אודות קיו אוקדה
נולדה בטוקיו שביפן. את דרכה במטבח החלה דווקא כקונדיטוריות, והתמחתה בלחמי מחמצת אורגניים. לישראל עלתה לפני כ-20 שנה . מאז ועד היום ביססה את עצמה כמאסטרית של המטבח היפני בישראל. עבודתה כוללת בעיקר ייעוץ קולינרי למסעדות רבות וחברות שונות, היא הקימה את מסעדת "נגיסה" בכפר סבא ו"נגומי" בקיסריה, ומעבירה סדנאות בישול שונות, בעיקר בדן גורמה.

נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
