נבחרת השפים

אורגד רואש

שף קונדיטור

אודות אורגד רואש

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר