אודות

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO
בהנחיית שף קונדיטור ערן שוורצברד

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

מגמת אפיה בת 14 מפגשים

מה נלמד במהלך הקורס? עשייה של בצקים מקמח מים ושמרים, בצקי שמרים מהירים, לחמים שטוחים – FLAT BREADS, בגטים ופלוטים, לחמים ומחמצות, לחמים גרמניים, לחמניות, חלות, מאפי שמרים, מאפים מבצקים כרוכים פרעצל ובייגל.

יעוץ אישי והכוונה לסטאז' במאפיות הטובות בארץ וליווי במהלכו יינתן לבוגרי הקורס.

 

 

כרגע אין תאריך לפתיחת המגמה 

 

נושאי לימוד

מגמת אפיה - BAKEMASTER PRO

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 072-394-5831

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר