סדנאות קולינריות

סדנאות אפייה וקונדיטוריה

דן גורמה, המרכז הישראלי הגבוה לאומנות הבישול מקיים מסלול ללימודי קונדיטוריה הכולל קורס קונדיטוריה וסדנאות אפייה המותאמים למטרות הלמידה ולשעות אותן יכול התלמיד להקדיש למטרה זו. סדנאות הקונדיטוריה וקורסי האפייה מתקיימים במסגרת לימודי ערב.

מורי הקורסים הם שף קונדיטורים בכירים, בעלי ותק וניסיון רב בעבודה במלונות וקונדיטוריות יוקרתיות ובהוראה והדרכה.  ניתן לבחור באחד ממסלולי לימוד קונדיטוריה המתאימים לצרכיך ולהתאים את עצמך לקורס קונדיטוריה או לסדנת אפייה בו את/ה מוצא/ת עניין.

מקרונים/שף קונדיטור אורגד רואש

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור

סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם

מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי/חי לוי

קוראסון צרפתי, בריוש, דייניש פטיסייר ועוד

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

׳על הלחם לבדו׳/סער מור

כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת

אפייה ללא גלוטן עם חי לוי/חי לוי

2 מפגשים עם חי לוי- כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים.

מקרונים/שף קונדיטור אורגד רואש

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

עוגות בוטיק/אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים להתמחות בעוגות בוטיק מ-א' ועד ת'

הסדנה לשוקולד עם אורגד רואש/שוקולטייר אורגד רואש

סדנה בת 2 מפגשים במהלכן נתמקד בעולם השוקולד והקקאו, ונכין מגוון פרלינים בטכניקות, טעמים ומילויים מפתיעים

אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים

15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות

שמרים עשירים/סער מור

מפגש להכנת בריוש, קראנץ משלב הבצק ועד האפיה

מקרונים/שף קונדיטור אורגד רואש

סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת.

קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,