סדנאות קולינריות

קונדיטוריה למהדרין

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל הקונדיטוריה, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסורת הפטיסרי הצרפתי העשיר, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר.

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל מורי הקונדיטוריה, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין, בהשראת מסורת הפטיסרי הצרפתי העשיר, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר.

בקורס נלמד לשלב בין טכניקות מסורתיות לחדישות ונבין תהליכי עבודה בצורה ייסודית.

נלמד פרזנטציות עדכניות ושילובים מרתקים של טעמים ומרקמים; נעבוד עם חומרי הגלם המשובחים ביותר כדי להגיע לתוצאות הטובות ביותר. הקורס יעניק לכן ידע וכלים חדשים, על מנת ליצור ולהתפתח בתחומי הקונדיטוריה.

לכל משתתפת עמדת עבודה אישית, בעזרתה קל יותר ללמוד ולהטמיע את הלימודים ביעילות, ביסודיות ובמהירות. נושאי המפגשים:

 

שיעור 1 פריך, טארטים  –טארט תפוחים ואגוזים,טארט סבלה ברטון וקרמל מלוח

שיעור 2 טארטים –טארט שוקולד קפה,טארט לימון מודרני

שיעור 3 בצק רבוך, פחזניות ואקלרים-פחזניות קראנץ' במילוי קרם וניל,אקלרים במילוי קרם פרלינה,פארי ברס

שיעור 4 עוגות שמרים

שיעור 5 שוקולד, פרלינים וקישוטי שוקולד- טמפרור, צביעה ריסוס ועבודה עם שוקולד ,הכנת פרלינים בשיטה הצרפתית  והבלגית

שיעור 6 קינוחי כוסות-קומפוט תפוחים ופטל,קרם וניל קישוט קוויאר,כוסות במילוי שוקולד קרמל בקישוט דפי פסיפלורה,כוסות טרופיות

שיעור 7 עוגות ויטרינה-הכנת העוגות והרכבתן

שיעור 8 עוגות ויטרינה 2- קישוט וזיגוג העוגות

שיעור 9 מקרונים-מקרון פטל,פיסטוק,קפה,לימון וניל ופסיפלורה

שיעור 10 פטיפורים -טארטלטים במילוי קרם קרמל ותפוזים,פטיפור קראנץ' שוקולד ואגוזים,פטיפור אספרסו שוקולד חלב

 

  • אין צורך בנסיון מקצועי מוקדם
  • הקורס לנשים בלבד
  • כל החומרים כשרים למהדרין
  • משגיח כשרות במקום

מלכת הקונדיטוריה של העולם החרדי״. ליבפרוינד היא עורכת המגזין המוערך ״בופה״, כותבת טורים לעיתונים חרדים בארץ ובחו"ל, מנהלת עסק מצליח למתוקים, מוציאה ספרי בישול רבי מכר, מעבירה סדנאות בישול וקונדיטוריה בישראל ובארה"ב ויחד עם כל אלה, מגדלת 7 ילדים כאם מסורה.

 

היא נולדה למשפחה חרדית בתל אביב. במהלך שהות עם בעלה בארה"ב נרשמה לקורס קונדיטוריה ב-CIA (המוסד ללימודי קולינריה של ארה"ב). עם שובה לארץ החלה ליישם את מה שלמדה ומאז הכול היסטוריה. לפני 19 שנים פתחה את עסק הקונדיטוריה שלה תחת שמה ובו היא מייצרת פטיפורים, עוגות, קינוחים ומתאבנים לאירועים.

 

בד בבד המשיכה ללמוד וגם היום היא מרבה בנסיעות להשתלמויות רבות בעולם. לפני שבע שנים הוציאה את ספרה הראשון, 'אפרת מגישה'. הספר, הפך לרב מכר - בארץ ובארה״ב. אחריו פרסמה שלושה ספרים נוספים: 'אפרת מגישה בבית' 'אפרת מגישה פסח', ו'אפרת מארחת שפים'.

 

לפני שלוש שנים ייסדה את מגזין 'בופה' ביחד עם עפרה שמעוני. במהלך השנים הפכה ליבפרוינד לסלבריטי של ממש בעולם החרדי. הקינוחים של ליבפרוניד הם כשרים למהדרין בגרסאות חלביות ופרווה, אך האסתטיקה והחדשנות זהים לאלה של הקונדיטורים שנחשבים בפסגת התחום בישראל. 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה