סדנאות קולינריות
חלות ומאפי שמרים נהדרים לראש השנה
עונת החגים מתקרבת וראש השנה בפתח, איתם יגיעו המון ארוחות חג ושולחנות ערוכים, כולנו מארחים ומתארחים. ראש השנה והחגים בסימן התחדשות והתחלה, אז לא נפתיע במתכונים חדשים?
- אודות הסדנה
- אודות סער מור
סדנה מעשית של 5 שעות שבה נאפה חלות ומאפי שמרים מיוחדים.
כל המוצרים שנלמד ונכין יהפכו כל ארוחה לחווית טעמים וריחות מדהימים והכל בקלות וקלילות.
מה נלמד:
קליעות חדשות ומתכונים מיוחדים בסימן חגי תשרי
מאפים ועוגות שמרים מיוחדים לחג
לחמניות צ'אבטות מהירות שיככבו בכל ארוחה.
נכין מליות מתוקות ומלוחות לעוגות ומאפי שמרים, בסימן החגים אותם נלמד לעצב, להתפיח ולאפות.
את הקורס יעביר סער מור, קונדיטור בהכשרה ואופה לחמים. בעבר הבעלים והאופה של "השאור של סער". סער מלמד סדנאות לחם ובתקופה האחרונה מתרכז בקמחי מורשת והנגשת אפיית לחמים בריאים לאופה הביתי באמצעות דף הפייסבוק "מחשבות על לחם".

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
׳על הלחם לבדו׳/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
Teen Chef Pro Pastry/קונדיטור רוני פרדי מרדכי
Teen Chef Pro Pastry