סדנאות קולינריות

סדנת אפייה ללא גלוטן

סדנה מעשית שבה נלמד לאפות מאפים ללא גלוטן.

מה נלמד? הכנת פיתות, לחמים, פיצה פוקצ'ה וחלה לשבת.

נאפה את הכל מקמחי מקור עם דגש על שימוש מופחת בעמילן ושימוש בקמחים כגון:
דוחן, טף, חומוס, עדשים אדומות, דורה ועוד.
  • אודות הסדנה
  • אודות שי תשובה
מוזמנים להצטרף אלינו לסדנת אפייה ללא גלוטן

בסדנא נכין פיתות, לחמים, פיצה, פוקצ'ה, חלה לשבת. 

נאפה את הכל מקמחי מקור עם דגש על שימוש מופחת בעמילן ושימוש בקמחים כגון: דוחן, טף, חומוס, עדשים אדומות, דורה ועוד.
בנוסף יש חלק תיאורטי (בזמן התפחת הבצקים) שבו נלמד על כל נושא הגלוטן:
🍞 קמחים
🍞 איך ולמה חייבים לערבב
🍞 ערכים תזונתיים
🍞 איזה קמחים ניתן להחליף בקמחים אחרים
🍞 הבדל בין לחמים לעוגות ועוגיות
🍞 קסנטן גאם, גואר גאם, ועוד.

שי תשובה (שי ללא גלוטן) שף קונדיטור המתמחה באפיה ללא גלוטן. 

שי, איש מחשבים במקצועו, גילה לפני למעלה מעשור שבתו סובלת מצליאק, רגישות לגלוטן, ומאז חייו השתנו.

מרגע הגילוי והמחשבה שהשמיים נופלים ושכל עולמו השתנה, שי גילה עולם שלם של קמחים בעלי ערך תזונתי גבוה ביותר, עשירים בברזל, ויטמינים וחלבונים, ששדרגו את חיי כל המשפחה.

שי, בוגר קורסים בטכנולוגית מזון בפקולטה לחקלאות, בוגר קורס קונדיטורים פיתח סדרת קמחים, ללא גלוטן, בעלי ערך תזונתי גבוה ביותר מסדרת שי של הטבע הנמכרת בכל רשתות השיווק בישראל.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר