סדנאות קולינריות
סדנת אפייה ללא גלוטן
סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.
בסדנא נכין:
מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים
- אודות הסדנה
- אודות אורנית עובדיה
סדנא מעשית של 5 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
עבודה עם עמילנים מסוגים שונים ושילובים המתאימים למוצרים שונים.
בסדנא נכין:
מאפה בריוש במילוי קרם שקדים ודובדבני אמרנה, עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה, עם דבש ותפוחים, עוגת טחינה וסילאן עם קראמבל אגוזים
קרדיט לצלמ/ים: Linoy&Dror
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
סודות הפיצה המושלמת - אייל פינקלשטיין/שף אייל פינקלשטיין
סודות הפיצה המושלמת - אייל פינקלשטיין
סדנאות בישול איטלקי - מסימיליאנו/השף מסימיליאנו
סדנאות בישול איטלקי