סדנאות קולינריות
סדנת ירקות ממולאים
ממולאים- חגיגה של צבעים וטעמים
רגע לפני פסח, נפגשים ל-2 סדנאות בישול מטריפות חושים על ירקות ופירות ממולאים.
- תכני הקורס
- מנהל הקורס השף יוסי בן דיין
ממולאים- חגיגה של צבעים וטעמים
רגע לפני פסח, נפגשים ל-2 סדנאות מטריפות חושים על ירקות ופירות ממולאים.
יפראח, בצלים ועלי כרוב ממולאים כמו אצל חסינה משכונת נחלאות.המפרום של הדודה מטריפולי.
סיר מטריף וצבעוני של פורטונה מקזבלנקה.
ארטישוק ומוסקה, מדיאס ופטריות ואפילו חסה. סלקים בציר בקר ורימונים, תאנה משמש ושזיף ממולאים
ועוד...
כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.
ה"אני מאמין" של יוסי -
הלימוד, המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.