סדנאות קולינריות

טעמי הודו

קורס טעמי הודו בן 3 מפגשים בו נלמד להכין מגוון מטעמים מהמטבח ההודי

  • תכני הקורס
  • מנהל הקורס אבנר אברהם

על קצה המזלג מטעמי הקורס:

אפיטייזר'ס:
פנג'בי סמוסה , בג'אי בצל , בטטה וארה , מלאי כופתא, צ'אטני כוסברה
טאלי
דאל עדשים צהובות, באג'י תפוחי אדמה וכרובית, צ'אנה מסאלה, פלאק פניר / טופו, אורז בסמאטי בגראם מסאלה, ביראני עוף, ביראני פטריות
לחמים הודיים
צ'אפטי, רוטי,נאן, GARLIC NAN, פראטה, פורי מטוגן

שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר