סדנאות קולינריות

בלה איטליה

סדנה חד פעמית של 4 שעות בה נלמד להכין מגוון מאכלים מהמטבח האיטלקי חלבי.

  • תכני הקורס
  • שף אייל פינקלשטיין

על קצה המזלג מתכני הסדנה

מה נלמד להכין?
כולנו אוהבים אוכל איטלקי ועכשיו גם נלמד להכין אותו
נלמד ונכין פוקצ׳ה שמן זית בטאבון אבן
אנטי פסטי ירקות העונה
בצק פסטה טרייה נכין טורטליני בטטה בקרם עגבניות
סלט פנצנלה שמח ומוצרלה טרייה
נצפה בהדגמה של השף מכין ריזוטו וגבינות
ולסיום נקנח בפנקוטה שוקולד לבן

אייל חלם להיות שדרן כדורגל, אז הוא מצא דרך לשלב את החלום והיום הוא השף של מכבי נתניה.
כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר