סדנאות קולינריות
סדנת רביולי
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני שוקולד לכבוד יום הרביולי הבינלאומי
- אודות הסדנה
- שף אייל פינקלשטיין
סדנת כיסונים ממבחר בצקים
רביולי חלמון טרי וריקוטה בחמאת מרווה
קנלוני תרד וגבינות ברוטב בשמל
טורטליני חלמונים קרם ארטישוק וריקוטה בחמאת עגבניות
שישברק לאבנה בקרם יוגורט ותרד
ולקינוח פנקוטה שוקולד לבן
הכירו את אייל פינקלשטיין.
אייל חלם להיות שדרן כדורגל, אז הוא מצא דרך לשלב את החלום והיום הוא השף של מכבי נתניה.
כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים
יש קו אחד שהוא לא מוכן לחצות והוא אכילת ג׳וקים.
המאכל הראשון שהתנסה בו כילד הוא כבד קצוץ על קרש, והמאכל האהוב עליי הוא פיצה.
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה