סדנאות קולינריות
סדנת מאפי בוקר
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מאפים מלוחים ומתוקים, בצק קוראסון ועוד.
במהלך הסדנה יוגש יין
- אודות הסדנה
- שף קונדיטור שלומי שלו
בסדנה חד יומית נלמד להכין
הכנת בצק קוראסון צרפתי והכנת בצק בריוש כרוך.
נלמד את אופן לישת הבצק בצורה נכונה, קיפול הבצק, טמפ' התפחה נכונה, סוגי קמחים וזמני אפיה.
בסדנה נכין מגוון מאפים צרפתים:
קוראסון פולנטה תירס ,כרישה ,פיטריות ומחית כמהין.
קוראסון פה שוקולה (שוקולד).
מאפה בריוש כרוך עם קרם פטיסייר וניל ופירות.
מאפה בריוש כרוך עם קרם שקדים ואגסים ביין לבן.
השף שלומי שלו החל את דרכו כנער בקונדטוריות שונות, שלו בוגר בית הספר לקונדיטוריה של אסטלה כיתת אומן.
כקונדיטור עבד במסעדת מסה,קפה ויולה,רשת רולדין, לחם יין ועוד. שלו היה השף של בייקרי בלה ברד.
ב-2021 זכה באליפות ישראל במאפים במקום השלישי ובמדליית זהב בקטגוריה של עוגה חדשנית.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025/השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי