סדנאות קולינריות
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
אוכל רחוב הוא הלב הפועם של תפריטי השווקים והרחובות בערי העולם.
ב-6 מפגשים נתמקד במטבחים טעימים מהעולם בהם נלמד להכין את המאכלים האהובים בקורס אחד,
מהנה טעים ומגוון.
יין יוגש במהלך הארוחה
- אודות הסדנה
- אודות השף אייל פינקלשטיין והשף משה בדישי
בסדנה נלמד ונכין:
*אמריקאי: המבורגר מושחת, נקניקיה על מקל, כנפיים BUFFALO KFC, קורנט ממולא
*אוכל תאילנדי: סום טאם, סאטה, פאד תאי אחר, טוד מאן פלא (דגים) סטיקי רייז ומנגו
*איטלקי: פיצה פריטה, סופלי/ארנצ'יני, פיאדינה, פנזרוטי מריטוצו
*הודי: סמוסה תפוחי אדמה ואפונה, טנדורי, דוסה, פראטה, ג'לבי
*מקומי: מגולגלוח, כריך לברק, בוריקה, פיש & צ'יפס, חצאפורי, מלאבי טחינה מייפל
*יווני: סופלאקי, גירוס, קבב יווני, ברבוניות מטוגנות, צ'יפס יווני, לוקמודוס
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
משה בדישי בן 37 מנחה תכנית הבישול "טוק טוק" והשף והבעלים של מינה טומיי חי ונושם את אסיה בכל יום
אחרי הצבא טסתי לניו יורק והתחלתי לעבוד ב"דניאל"של דניאל בולוד ואחר חצי שנה עברתי ל"נובו"שם נחשפתי למטבח היפני פרואני והתאהבתי
מאז ועד היום אני חוקר לומד ומיישם את עקרונות הבישול של מטבחי אסיה השונים
ומביא את אותם ריחות וטעמים לשולחן הסועדים במסעדות שלי

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025 /שפית קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת