סדנאות קולינריות
סדנת קוראסונים
בסדנה חד יומית נלמד להכין בצק קרואסון צרפתי והכנת בצק בריוש כרוך.
- אודות הסדנה
- שף קונדיטור שלומי שלו
בסדנה נלמד להכין:
קרואסון במילוי קרם לימון יוזו ומרנג שוויצרי
קרואסון קרם מסקרפונה שמנת תותים ואוכמניות
קרואסון גראטן תפו"א כמהין וגבינה כחולה וקרואסון
פרעצל מלח אטלנטי וגרעיני דלעת וחמניה
השף שלומי שלו החל את דרכו כנער בקונדטוריות שונות, שלו בוגר בית הספר לקונדיטוריה של אסטלה כיתת אומן.
כקונדיטור עבד במסעדת מסה,קפה ויולה,רשת רולדין, לחם יין ועוד. שלו היה השף של בייקרי בלה ברד.
ב-2021 זכה באליפות ישראל במאפים במקום השלישי ובמדליית זהב בקטגוריה של עוגה חדשנית.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
21/10/2025
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
12/09/2025
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
10/11/2025
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
הצג מפה