סדנאות קולינריות
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
- תוכן הסדנה
- אודות שפית קונדיטורית אורנית עובדיה
מה נלמד להכין?
*צרפת: פריברס במילוי קרם פרלינה, קרם ברולה מבושם בוניל, חלה מתוקה.
*אנגליה: Bread pudding שלושה שוקולדים ואגוזים, טרייפל - קינוח שכבות עוגת וניל, קרם פטיסייר, פירות וג'לי.
*ארצות הברית: קראק פאי, חטיף רוקי רואד ועוגיות רד ולווט.
*איטליה: קנולי - במילוי קציפת פיסטוק ומסקרפונה, מריטוצו - סופגניות בריוש במילוי שנטילי וניל ועוגיות קנטוצ'יני.
*גרמניה: עוגת היער השחור - עוגת שכבות במילוי שנטילי, דובדבנים ושוקולד. פרעצל
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14
עלות: 1,980 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,600 ש"ח
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.
