סדנאות קולינריות

השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות שפית קונדיטורית אורנית עובדיה

מה נלמד להכין?

 

*צרפת: פריברס במילוי קרם פרלינה, קרם ברולה מבושם בוניל, חלה מתוקה.

*אנגליה: Bread pudding שלושה שוקולדים ואגוזים, טרייפל - קינוח שכבות עוגת וניל, קרם פטיסייר, פירות וג'לי.

*ארצות הברית: קראק פאי, חטיף רוקי רואד ועוגיות רד ולווט.

*איטליה: קנולי - במילוי קציפת פיסטוק ומסקרפונה, מריטוצו - סופגניות בריוש במילוי שנטילי וניל ועוגיות קנטוצ'יני.

*גרמניה: עוגת היער השחור - עוגת שכבות במילוי שנטילי, דובדבנים ושוקולד. פרעצל

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14

עלות: 1,980 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,600 ש"ח

 

 אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר