סדנאות קולינריות
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2025- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
- תוכן הסדנה
מה נלמד להכין?
צרפת: פריברס במילוי קרם פרלינה, קרם ברולה מבושם בוניל, חלה מתוקה.
אנגליה: Bread pudding שלושה שוקולדים ואגוזים, טרייפל - קינוח שכבות עוגת וניל, קרם פטיסייר, פירות וג'לי.
ארצות הברית: קראק פאי, חטיף רוקי רואד ועוגיות רד ולווט.
איטליה: קנולי - במילוי קציפת פיסטוק ומסקרפונה, מריטוצו - סופגניות בריוש במילוי שנטילי וניל ועוגיות קנטוצ'יני.
גרמניה: עוגת היער השחור - עוגת שכבות במילוי שנטילי, דובדבנים ושוקולד. פרעצל
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים/השף שלומי אלדו
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.
טעמי שבועות - עוגת הגבינה המושלמת/שף רוני פרדי מרדכי
חגיגת טעמי שבועות
משחקי שף הבית /השף יוסי בן דיין
קורס מאתגר ומתקדם לחובבי בישול "פלוס פלוס" ולבוגרי קורס שף הבית.