סדנאות קולינריות
שמרים ונהנים
בסדנה חד יומית נלמד ונכין מאפי שמרים כגון סיבונים, עוגת רוגלך ובריוש
- נושאי הלימוד
- אודות הקונדיטורית ליבנת גוטליב
בסדנה חד-יומית ומרוכזת, נגלה יחד את הסודות שמאחורי מאפי השמרים המושלמים – חמאה, אווריריות וטעם בלתי נשכח.
בהנחיית השף-קונדיטורית לבנת גוטליב (בעלת סטודיו "עוגצ'קה"), שמביאה את טכניקות הפטיסרי המתקדמות ביותר מלימודי עומק אצל השפים המובילים בעולם (יאן קוברר, אמורי גישון ועוד).
בסדנה נלמד ונכין:
▪ סינבונים עם הרבה חמאה וקינמון וזיגוג קרים צ'יז עשיר
▪ עוגת רוגלך אישית עסיסית במילוי גנאש שוקולד משובח
▪ בריוש עשיר בחמאה שנמס בפה במילוי גבינות, ירקות ועשבי תיבול
שף-קונדיטורית מובילה, מרצה בכירה ובעלת סטודיו "עוגצ'קה", בעברה הייתה מהנדסת בהייטק ועשתה מעבר לאהבה האמיתית שלה - קונדיטוריה.
ליבנת גוטליב נחשבת כיום לאחת הקונדיטוריות המובילות בישראל , היא בעלת התמחות בטכניקות מתקדמות של פטיסרי מודרני, והתמקצעה אצל מיטב השפים בעולם.
בין היתר למדה אצל נינה טרסובה, אמורי גישון, קארים בורג'י, יאן קוברר, ג’רמי גרובלה, מורי יושידה ועוד.
ליבנת מעבירה קורסים והשתלמויות מקצועיות בקונדיטוריה, ומובילה חדשנות ודיוק בעולם האפייה – תוך שילוב נדיר של יצירתיות, ידע טכנולוגי וחשיבה פורצת דרך.
שף-קונדיטורית מובילה, מרצה בכירה ובעלת סטודיו "עוגצ'קה", בעברה הייתה מהנדסת בהייטק ועשתה מעבר לאהבה האמיתית שלה - קונדיטוריה.
ליבנת גוטליב נחשבת כיום לאחת הקונדיטוריות המובילות בישראל , היא בעלת התמחות בטכניקות מתקדמות של פטיסרי מודרני, והתמקצעה אצל מיטב השפים בעולם.
בין היתר למדה אצל נינה טרסובה, אמורי גישון, קארים בורג'י, יאן קוברר, ג’רמי גרובלה, מורי יושידה ועוד.
ליבנת מעבירה קורסים והשתלמויות מקצועיות בקונדיטוריה, ומובילה חדשנות ודיוק בעולם האפייה – תוך שילוב נדיר של יצירתיות, ידע טכנולוגי וחשיבה פורצת דרך.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
׳על הלחם לבדו׳/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
מאפי שמרים עשירים/שף הקונדיטורית מיכל בר
מאפי שמרים עשירים