סדנאות קולינריות

שמרים ונהנים

בסדנה חד יומית נלמד ונכין מאפי שמרים כגון סיבונים, עוגת רוגלך ובריוש

  • נושאי הלימוד
  • אודות הקונדיטורית ליבנת גוטליב

בסדנה נלמד ונכין:

⦿סינבונים עם הרבה חמאה וקינמון וזיגוג קרים צ'יז עשיר

⦿עוגת רוגלך אישית עסיסית במילוי ממרח נוטלה/קינדר

⦿בריוש עשיר בחמאה שנמס בפה במילוי גבינות, ירקות ועשבי תיבול





שף-קונדיטורית מובילה, מרצה בכירה ובעלת סטודיו "עוגצ'קה", בעברה הייתה מהנדסת בהייטק ועשתה מעבר לאהבה האמיתית שלה - קונדיטוריה.

 

ליבנת גוטליב נחשבת כיום לאחת הקונדיטוריות המובילות בישראל , היא בעלת התמחות בטכניקות מתקדמות של פטיסרי מודרני, והתמקצעה אצל מיטב השפים בעולם.

 

בין היתר למדה אצל נינה טרסובה, אמורי גישון, קארים בורג'י, יאן קוברר, ג’רמי גרובלה, מורי יושידה ועוד.

ליבנת מעבירה קורסים והשתלמויות מקצועיות בקונדיטוריה, ומובילה חדשנות ודיוק בעולם האפייה – תוך שילוב נדיר של יצירתיות, ידע טכנולוגי וחשיבה פורצת דרך.

שף-קונדיטורית מובילה, מרצה בכירה ובעלת סטודיו "עוגצ'קה", בעברה הייתה מהנדסת בהייטק ועשתה מעבר לאהבה האמיתית שלה - קונדיטוריה.

 

ליבנת גוטליב נחשבת כיום לאחת הקונדיטוריות המובילות בישראל , היא בעלת התמחות בטכניקות מתקדמות של פטיסרי מודרני, והתמקצעה אצל מיטב השפים בעולם.

 

בין היתר למדה אצל נינה טרסובה, אמורי גישון, קארים בורג'י, יאן קוברר, ג’רמי גרובלה, מורי יושידה ועוד.

ליבנת מעבירה קורסים והשתלמויות מקצועיות בקונדיטוריה, ומובילה חדשנות ודיוק בעולם האפייה – תוך שילוב נדיר של יצירתיות, ידע טכנולוגי וחשיבה פורצת דרך.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר