סדנאות קולינריות
קורס מסעדנות
הקורס הרחב והמעמיק בארץ להכשרה והתמקצעות בעולם המסעדנות ועסקי האירוח בישראל.
מתעניין ועוסק בקולינריה? מעוניין להתמקצע בניהול מסעדני?
מעוניין להבין ולהכיר את המודל העסקי המניע את עסקי האוכל ?
איך מצליחים?
בעולם עסקי ההסעדה העכשווית נדרשים ידע והתמקצעות בתחום, זו האקדמיה שתעשיר את הידע והמקצוענות לאלו שעוסקים בו בפועל, וליזמים החולמים להיכנס לתחום.
הנך מוזמן/ת להצטרף ללימודי הניהול המסעדנים שלנו. האקדמיה מיועדת לאוהבי אוכל וקולינריה, האקדמיה תקנה ללומדים בה את הכישורים להיות מסעדן עכשווי מצליח . החיבור בין הניהול אוכל, קולינריה יזמות ומטבחים הוא הבסיס להתפתחות מקצועית ואישית בניהול מסעדני ויזמות מסעדנית . האקדמיה מרכזת לימוד והכשרה בכול האספקטים המקצועיים של המקצוע, כדי להכין את המנהלים העתידים של ענף המסעדנות והאירוח הקולינרי הישראלי.
זו תכונית לימוד ייחודית המשלבת לימודים פרונטליים של מיטב אנשי המקצוע בישראל, אבל לא רק, כחלק חשוב מההליך הלמידה תהינה סדנאות מטבח בהן ילמדו יסודות בישול כקצבות, טיפול בדגים, בצקים וכו'', יתקיימו סיורים מקצועיים, סדנאות סימולציה.
נקנה לסטודנטים את הידע וההבנה על התהליכים ומשמעותם - מחומר גלם ועד הצלחת המוגמרת, שיטות ניהול, ניהול יזמי, חיי יום יום, שיווק, תפעול ותחזוקה ועוד הביטים רבים של המסעדנות העכשווית וזו של המחר
הקורס מיועד הן לבעלי מקצוע בתחום המסעדנות , לכאלה הרוצים להתמקצע בתחום ברמה החדשנית והמקצועית הגבוהה ביותר, וליזמים המעוניינים להשתלב בתחום ומעוניינים להעשיר את הידע והמקצועיות שלהם בעולם המסעדנות והאירוח.
41 מפגשים 6 שעות אקדמיות למפגש 4 סיורים מקצועיים
5 סדנאות מעשיות 3 מפגשים ב- THE BIG KITCHEN
לבוגרי הקורס תוענק תעודת גמר ותעודת נאמן תברואה בכפוף למעבר הבחינה הממשלתית
- תוכן הסדנה
- סגל המרצים המקצועי
הנושאים שנלמד במהלך הקורס -
⦿ מקונספט למוצר
⦿ נדל"ן מסעדני – איתור , קריטריונים ובינוי
⦿ תכנון מטבחים ואזורי הסעדה
⦿ יין ואלכוהול כולל ארוחת יינן וסומלי
⦿ תברואה ובטיחות מזון תעודת נאמן תברואה תוענק לבוגרי הקורס
⦿ עולם התפריט
⦿ תכנון כלכלי , מימון ובנקים
⦿ משפט – זכיינות , עובדים
⦿ שירות מסעדני
⦿ שיווק
⦿ TAKEAWAY ומערכי משלוחים
⦿ מדיות חברתיות
⦿ ספקים ,קניינות וניהול מלאי
⦿ תורת החומרים
ועוד ....
לבוגרי הקורס – LONDON – PARIS GRAND TOUR
בסיום הקורס נצא לסיור גסטרונומי בן 6 ימים בלונדון ופריז , נבקר במסעדות , שווקים מקצועיים מרכזיים ונפגש עם מובילים בתחומי המסעדנות והגסטרונומיה . נפגש עם מנהלי מסעדות ורשתות מקומיים וספקי מזון מובילים .
הסיור למעוניינים וכרוך בתשלום נפרד
הקורס נבנה ומובל על ידי השף אבי שטייניץ והמסעדן והמפיק הקולינרי עדי בן דן
מהמובילים ובעלי הניסיון הרב ביותר בארץ בתחומי הקולינריה המסעדנית והמלונאית
בין המרצים - אריאל ליזגולד – בל בוי , תומר טל – מלון ג'ורג' , יוסף חנא ( זוזו) – מגדלנה , גוסטבו – נדל"ן מסעדני , תומר מור - מסעדנים חזקים ביחד , לירון גרודה - מעבדות גרודה מחקר ופיתוח . , חברת ביו קר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
שף הבית Chef De La Maison הקורס החדש!/השף יוסי בן דיין
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות