נבחרת השפים

עינת מזור

שפית מוכרת ומובילה בתחומה

אודות עינת מזור

שפית ושף-קונדיטורית מוכרת ומובילה בתחום התזונה הבריאה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר