נבחרת השפים

אריק ברגר

מרצה בכיר ומנהל תחום לימודי מסעדנות

אודות אריק ברגר

בוגר ה -The French Culinary Institute בניו יורק. התמחה ב-Culinary Institute of America ובמסעדות שף בארה”ב. בתחילת דרכו עבד במסעדות Le Pavillon des Muettes ו-La Tour D’argent בפריז . אריק משמש כשף-מדריך במרכז הקולינרי, בתחילה בחיפה וכיום בתל אביב, והוא מרכז את קורסי המסעדנות של בית הספרר .בנוסף עובד שנים רבות כיועץ קולינרי מוביל . התמחותו העיקרית בתחום המסעדנות,  בכל שלבי התיכנון, ההקמה והתפעול. בין לקוחותיו מסעדות מובילות ורשתות בפריסה ארצית.  

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר