סדנאות קולינריות
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים." (לאו דזה)
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
- מפגש ראשון
- מפגש שני
- על השף ויקטור גולגר
נושאי הלימוד
ההיסטוריה של בישול דגים בארץ ובעולם, מצב הדגה המקומי והעולמי
קניית דגים – היכן לקנות, כיצד לבחור-שמירה, טיפול ואחסון דגים
שיטות חיתוך דגים, הדגמה של פילוט וחיתוך, טכניקות של בישול, צלייה, טיגון ואפייה.
מה נכין במפגש הראשון:
נושאי הלימוד
שף ויקטור גלוגר - אולה, קלואליס וקלואליס הכשרה בהילטון תל אביב, דגים 206, דלי דג ועוד. כל התחנות הקולינריות של ויקטור הנם אבני דרך בקולינריה הישראלית. שף ויקטור גלוגר הינו בוגר בית הספר למלונאות mederic ובית הספר Charles barrier ו-le no'tre בפריז. ויקטור הינו מהשפים המסעדניים הבולטים הפועלים היום בארץ. ייצג את ישראל קולינרית במדינות רבות – ספרד, מקסיקו, אורוגוואי ועוד.