סדנאות קולינריות
סדנת אתגר הבשר
סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול, מעשנה, טאבון וגריל לחווית בשרים מושלמת.
- מה בתכנית?
- על השף יוסי בן דיין
כל מה שרצית לדעת על בשר...
מפגש 1 -נלמד את סודות העופות הצעירים. נדגים פירוק עוף טרי, נצלה עוף בשלמותו בשיטה ייחודית, נקפיץ פחיטה עוף מקסיקני במחבת לוהטת, נלמד להכין חזה עוף בשיטת ה-סוויד SOUS-VIDE והכנת תבשיל עוף מהמם ועוד...
מפגש 2- קיצור סיבי בשר ותבשילי קדירה. נלמד על שיטות שונות לחיתוך וקיצוב בשר, תיבול, צלייה וגריל. נכין קבב ערבי אסלי, עראיס וקציצות מדהימות, טרטר בקר וקציצת המבורגר. בנוסף נכין קדירה מחלקי בשר שונים.
מפגש 3 - נתחי בשר פרמיום. הכנת נתחים מובחרים בטאבון, גריל ומעשנה - פיקניה, צלעות פריים בגריל, כתף טלה בצלייה איטית, אסאדו ועופות במעשנה, סטייקים ומגוון בשרים, נרים לחיים עם בירות קרות בשיעור האחרון!
חגיגת בשרים אמיתית לכל אוהבי הבשר.
כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.
ה"אני מאמין" של יוסי -
הלימוד, המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025/השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
השף הצעיר קונדיטוריה - קיץ 2025/השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים