סדנאות קולינריות
מקרונים
סדנת בוטיק להכנת מקרונים מושלמים כמו בקונדיטוריות המשובחות בפריז, צעד אחר צעד, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת
- נושאי הלימוד
- על השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
- מקרונים בשיטה האיטלקית במילויים שונים - מסקרפונה שוקולד לבן, קפה, חמאת בוטנים ושלל טעמים
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
25/07/2025
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
24/08/2025
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025 /השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
15/08/2025
׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
הצג מפה