סדנאות קולינריות

OLIVIER LAINE השתלמות קונדיטוריה מפריס

השתלמות קונדיטוריה מקצועית עם השף קונדיטור אוליבייה לאינה OLIVIER LAINE מבית הספר לבישול ECOLE RITZ ESCOFFIER השוכן בפריס. בית הספר הבוטיקי מציע לימודי בישול וקונדיטוריה צרפתיים ברמה הגבוהה ביותר. השפים של בית הספר חולקים את הידע והתשוקה שלהם לתרבות הבישול והאפייה הצרפתית עם תלמידים מרחבי העולם ומצרפת עצמה ומכשירים אותם למצויינות מקצועית.

 

  • אודות השף והסדנה

אוליבייה ליין - שף קונדיטור מוביל ב 'ריץ אסקופייה'

אחרי שסיים את לימודיו, אוליבייה הפך לקונדיטור בכמה וכמה מוסדות נחשבים באזור ברטון בצרפת. הוא התקדם והפך לשף קונדיטור הראשי, ואחר כך גם בעלים-שותף, במסעדת המישלן ‘Le bout du quai’ בברטון.

בשנת 2013, התחיל לעבוד כאחראי על הייצור של המאפים והעוגות בשלושת האתרים של 'קפה פושקין' הנודע.

תפקידו הבא היה במלון שנגרי-לה בפאריז ובשנת 2018 הוא הצטרף לצוות המורים בבית הספר הנחשב לקונדיטוריה 'ריץ אסקופייה', שם הוא מלמד אנשי מקצוע את רזי האפייה הגבוהה.

 

ריץ אסקופייה – "האושר מתחיל באוכל טוב"

בית הספר לקונדיטוריה על שם שף אוגוסט אסקופייה, מי שהיה השף קונדיטור הראשון של ה'ריץ פאריז', נמצא במלון מאז 1988. כיום נחשב בית הספר למוסד בינלאומי חשוב, המכשיר את השפים הגדולים של העתיד.

 

מה נלמד להכין

  • קרואסון ביקולור (שני צבעים)
  • בריוש קרוסטילנט – בריוש מקמח כוסמת במילוי שוקולד ואגוזי לוז, עם קרמבל שוקולד וכוסמת
  • קווין-אמאן – עוגת בצק שכבות ברטונית (סוג של בצק עלים), עם וניל מטהיטי
  • קינוח פלר-דה-איל (פרח האי) - קינוח שוקולד עם אגוזי פקאן ופירות אקזוטיים
  • פלאן באסקי, עם וניל ותמצית פריחת התפוז
  • טארט 'תשוקה' – טארט פיסטוק, תפוח ירוק ופירות אקזוטיים

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר