סדנאות קולינריות

סדנת בישול הודית

סדנת בישול הודית במפגש אחד בו נלמד להכין מגוון מטעמים מהמטבח ההודי

  • תכני הקורס
  • מנהל הקורס אבנר אברהם

על קצה המזלג מטעמי הקורס:

נלמד להכין קארי
באטר צ'יקן, צ'יקן טיקה מסאלה, עוף בקארי קאנג'י, דג בקארי ירוק, דג בקארי אדום וירקות
מתוקים הודים

גולאב ג'אמון, רווה קישרי, קאג'ו בראפי, בראפי קוקוס

שף אבנר אברהם בן למשפחה הודית, בוגר בית ספר לבישול לורנצ'ו דה מדיצ'י בפירנצ'ה והשתלמויות באוכל תאילנדי בבנגקוק. עבד במסעדות יוקרה בהתמחות באוכל איטלקי, ביניהם מסעדת פביו ברמת אביב ולקוצ'ינה באילת. אבנר היה שותף לפתיחת מלון הרודס באילת כמו כן עבד כשף ברשת מלונות ישרוטל במלון אמבסדור. אבנר מרצה בכיר במכללה למלונאות באילת, שף גני אירועי יוקרה וחברות קיטרינג מהמובילים בשוק ביניהם גן אורנים בגני התערוכה בשנים האחרונות מעביר סדנאות בישול וערבי שף מהמטבח ההודי.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר