סדנאות קולינריות
חגיגת טעמי שבועות
חגיגה של דגים וגבינות לכבוד חג שבועות באורט דן גורמה.
עם שף איל לביא
- תכני הקורס
- שף איל לביא
על קצה המזלג מתכני הסדנה
חגיגה של דגים וגבינות לשבועות
שף איל לביא
סופלה גבינה כחולה עם סלט אנדיב, אגסים מקורמלים ואגוזי לוז מתובלים
קולורבי אפוי עם גבינת קממבר, דבש מתובל וצנוברים
סלמון מעושן עטוף בפילו במילוי אספרגוס, ריקוטה ופקורינו מוגש עם סלטון לאליק ווינגרט פלפלים
טרין חצילים במילוי גבינת פטה, פסטו בזיל ופלפלים קלויים
פילה לברק במילוי כרישה, פטריות וזעפרן במעטפת פילו פריך
מילפיי קדאיף, קרם מסקרפונה, פירות יער ובלסמי מצומצם
בעברו עבד במסעדות "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו- "See Grill" בבריסל- שתיהן בעלות שני כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.
לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.