סדנאות קולינריות
טעמי שבועות - עוגת הגבינה המושלמת
לכל אוהבי עוגות הגבינה, הכנו סדנא מיוחדת לחג במיוחד בשבילכם.
נלמד בסדנה את כל הסודות להכנת עוגת גבינה מושלמת.
החל מעוגת גבינה ללא אפיה ועד עוגת גבינה אפויה לבנה גבוהה ואוורירית במיוחד שכולנו חולמים.
- תכני הקורס
- שף קונדיטור רוני פרדי מרדכי
על קצה המזלג מתכני הסדנה
לכל אוהבי עוגות הגבינה, הכנו סדנא מיוחדת לחג במיוחד בשבילכם.
נלמד בסדנה את כל הסודות להכנת עוגת גבינה מושלמת.
החל מעוגת גבינה ללא אפיה ועד עוגת גבינה אפויה לבנה גבוהה ואוורירית במיוחד שכולנו חולמים.
נלמד את כל השלבים בהכנת העוגה ואת כל הטיפים והסודות שלי. החל מהבסיס של העוגה ועד לעוגה מושלמת.
עוגת קרם גבינה קרה. עוגת גבינה אפויה.
סלסלות קדאיף עם קרם שמנת מוקצף וקולי פירות יער.
מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד.
פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר