סדנאות קולינריות
סדנת מקרונים
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני מקרונים
- אודות הסדנה
- שפית מיכל בר
העוגיה הצרפתית הכי מפונקת שיש
בסדנה נלמד טכניקה מיוחדת להכנת מקרון
נכין מקרון פיסטוק, מקרון קסיס/טפל
מקרון פסיפלורה מנגו, מקרון אייריש קרים
שף קונדיטורית
מתמחה בפטיסרי צרפתי
קינוחים, פטיפור ושוקולד
בוגרת קורס בינלאומי באסטלה
למדה בצרפת בהתמחויות שונות
בתחום עוגות בוטיק ושוקולד
מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים
בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
04/07/2025
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD/שף אייל פינקלשטיין ושף משה בדישי
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
03/07/2025
אומנות הפטיסרי/נבחרת השפים
8 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
15/08/2025
׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
הצג מפה