סדנאות קולינריות
סדנת מקרונים
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני מקרונים
- אודות הסדנה
- שפית מיכל בר
העוגיה הצרפתית הכי מפונקת שיש
בסדנה נלמד טכניקה מיוחדת להכנת מקרון
נכין מקרון פיסטוק, מקרון קסיס/טפל
מקרון פסיפלורה מנגו, מקרון אייריש קרים
שף קונדיטורית
מתמחה בפטיסרי צרפתי
קינוחים, פטיפור ושוקולד
בוגרת קורס בינלאומי באסטלה
למדה בצרפת בהתמחויות שונות
בתחום עוגות בוטיק ושוקולד
מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים
בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
הצג מפה