סדנאות קולינריות

סדנת מקרונים

בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מתכוני מקרונים

  • אודות הסדנה
  • שפית מיכל בר

העוגיה הצרפתית הכי מפונקת שיש
בסדנה נלמד טכניקה מיוחדת להכנת מקרון
נכין מקרון פיסטוק, מקרון קסיס/טפל 
מקרון פסיפלורה מנגו, מקרון אייריש קרים

שף קונדיטורית

מתמחה בפטיסרי צרפתי

קינוחים, פטיפור ושוקולד

בוגרת קורס בינלאומי באסטלה

למדה בצרפת בהתמחויות שונות

בתחום עוגות בוטיק ושוקולד

מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים

בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר