סדנאות קולינריות
סדנת מאפי בוקר- אפייה
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
בסדנה חד יומית נלמד להכין מגוון מאפים מלוחים ומתוקים, בצק קוראסון ועוד.
במהלך הסדנה יוגש יין
- אודות הסדנה
- שף קונדיטור שלומי שלו
בסדנה חד יומית נלמד להכין
הכנת בצק קוראסון צרפתי והכנת בצק בריוש כרוך.
נלמד את אופן לישת הבצק בצורה נכונה, קיפול הבצק, טמפ' התפחה נכונה, סוגי קמחים וזמני אפיה.
בסדנה נכין מגוון מאפים צרפתים:
קוראסון פולנטה תירס ,כרישה ,פיטריות ומחית כמהין.
קוראסון פה שוקולה (שוקולד).
מאפה בריוש כרוך עם קרם פטיסייר וניל ופירות.
מאפה בריוש כרוך עם קרם שקדים ואגסים ביין לבן.
השף שלומי שלו החל את דרכו כנער בקונדטוריות שונות, שלו בוגר בית הספר לקונדיטוריה של אסטלה כיתת אומן.
כקונדיטור עבד במסעדת מסה,קפה ויולה,רשת רולדין, לחם יין ועוד. שלו היה השף של בייקרי בלה ברד.
ב-2021 זכה באליפות ישראל במאפים במקום השלישי ובמדליית זהב בקטגוריה של עוגה חדשנית.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD/שף אייל פינקלשטיין ושף משה בדישי
קורס מאכלי רחוב - STREET FOOD
לחמי מחמצת למשפרי סגנון /סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים שף אייל פינקלשטיין/השף אייל פינקלשטיין
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.