סדנאות קולינריות

מאפי שמרים עשירים

הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס

 

בסדנה חד יומית נלמד ונכין קליעת עוגת קראנץ' מדויקת, בצק דייניש כרוך, טכניקת מילוי חלה לשבת.

 

  • אודות הסדנה
  • אודות השף הקונדיטורית מיכל בר

בסדנה נלמד ונכין:

⦿עוגת קראנץ במילוי שוקולד בלגי ופרלינה

⦿דייניש עשיר במילוי תפוחים מקורמלים וקינמון

⦿חלה מתוקה במילוי גבינות ושמיר




 

 

 

 

שף קונדיטורית

מתמחה בפטיסרי צרפתי

קינוחים, פטיפור ושוקולד

בוגרת קורס בינלאומי באסטלה

למדה בצרפת בהתמחויות שונות

בתחום עוגות בוטיק ושוקולד

מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים

בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר