סדנאות קולינריות
מאפי שמרים עשירים
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
בסדנה חד יומית נלמד ונכין קליעת עוגת קראנץ' מדויקת, בצק דייניש כרוך, טכניקת מילוי חלה לשבת.
- אודות הסדנה
- אודות השף הקונדיטורית מיכל בר
בסדנה נלמד ונכין:
⦿עוגת קראנץ במילוי שוקולד בלגי ופרלינה
⦿דייניש עשיר במילוי תפוחים מקורמלים וקינמון
⦿חלה מתוקה במילוי גבינות ושמיר
שף קונדיטורית
מתמחה בפטיסרי צרפתי
קינוחים, פטיפור ושוקולד
בוגרת קורס בינלאומי באסטלה
למדה בצרפת בהתמחויות שונות
בתחום עוגות בוטיק ושוקולד
מפתחת מתכוני מנות אחרונות, עוגות וקינוחים
בונה תפריטי קינוחים ויועצת לחברות קייטרינג שונות

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם
׳על הלחם לבדו׳/אופה מקצועי וקונדיטור סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
סדנה זוגית/שף יוסי בן דיין
המחיר הינו לזוג. ישנה הטבה למילואמניקים שניתנת למימוש בסדנה זו ניתן לממש את ההטבה למי ששירתו החל מה - 7/10/23 מעל 30 יום.