סדנאות קולינריות
סדנת דגים עם השף ויקטור גלוגר
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים." (לאו דזה)
2 מפגשים מעשיים עם כל המידע הנחוץ לטיפול מושלם בדגה טרייה, מהים ועד לצלחת.
- מפגש ראשון
- מפגש שני
- על השף ויקטור גולגר
נושאי הלימוד
ההיסטוריה של בישול דגים בארץ ובמרחב
מצב הדגה המקומי והעולמי
דגי ים מול חקלאות ימית
קניית דגים – היכן לקנות, כיצד לבחור
שמירה, טיפול ואחסון דגים
שיטות חיתוך דגים, הדגמה של פילוט וחיתוך לאומצות
טרטר, סביצ'ה וסשימי
קבב דגים
ברונדאד - בישול ארוך בשמן זית ואפייה
Frito Misto ו- Fish&Chips
דג מאודה במעטפת
נושאי הלימוד
טכניקות לבישול דגים
אפייה, גריל, פלנצ'ה, בישול
שילובי רטבים ותוספות לצד הדגים
קלאסיקות של דגים מהעולם
טרטר דג ים על גספצ'ו סלק וקציפת סנט מור
פאייה ספרדית
בורק דג ים וחצילים שרופים, לימון וקשקבל
שישיליק דג ים בטנדורי
פילה דג ים בקראסט יוגורט, סומק, צנוברים וזעתר
נתח סלמון צרוב בגריל על קרם אפונת גינה ואורז אסור
שף ויקטור גלוגר - אולה, קלואליס וקלואליס הכשרה בהילטון תל אביב, דגים 206, דלי דג ועוד. כל התחנות הקולינריות של ויקטור הנם אבני דרך בקולינריה הישראלית. שף ויקטור גלוגר הינו בוגר בית הספר למלונאות mederic ובית הספר Charles barrier ו-le no'tre בפריז. ויקטור הינו מהשפים המסעדניים הבולטים הפועלים היום בארץ. ייצג את ישראל קולינרית במדינות רבות – ספרד, מקסיקו, אורוגוואי ועוד.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
קמחי מורשת/קונדיטור סער מור
בואו להכיר את עולם הקמחים והלחמים המקומי, עם הידע שכל אופה חובב ומקצועי ישמחו להכיר: הטכניקות, הטקסטורות והמתכונים המנצחים.
אמנות הפטיסרי/נבחרת השפים
15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות
שף הבית Chef De La Maison/נבחרת השפים
לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלכם