סדנאות קולינריות
מאפי שמרים ומאפי בוקר עם חי לוי
סדנת מאפי שמרים ובוקר עם ניחוח צרפתי לימוד מעמיק של הכנת בצקי שמרים לסוגייהם, מליות מיוחדות, קרם פטיסייר ופירות. בסדנה חד יומית חי לוי קונדיטור ואופה מהשורה הראשונה מלמד את הטכניקות לבצק מושלם.
- נושאי הלימוד
- שף קונדיטור חי לוי
מאפי בוקר עם ניחוח צרפתי לימוד מעמיק של הכנת בצקי שמרים לסוגייהם, מליות מיוחדות, קרם פטיסייר ופירות.
מה נלמד בסדנה?
קרואסון ביקולר- בצק קרואסון בשני צבעים
פאט שוקולד- בצק קרואסון במילוי שוקולד
דייניש פטיסייר ופירות העונה- מאפה דני במילוי קרם פטסייר ופירות
קרואפין- מאפין מבצק קרואסון
Oranais- מאפה קרואסון במילוי פטסייר ומישמשים
חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.
ה"אני מאמין שלי" - לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.