נבחרת השפים
שף מאיר בראל
אודות שף מאיר בראל
שף מאיר בראל למד את רזי הבישול והאפייה ב”cordon blue" בצרפת. עבד במסעדות נחשבות וכיום הינו שותף בעלים, ומנהל קולינארי במסעדת ה-"פיטמסטר" בירושלים. שף בראל מנחה קורסים ומעביר סדנאות בישול ואפייה ובמקביל הינו שף פרטי מבוקש בעשירון העליון ובאירועי יוקרה. במהלך השנים התמחה במגוון סוגי בישול ברחבי העולם - בישול מולקולרי, פיציולו, ג'לטייר, בולונג'ייר ועוד. שף מאיר בראל מתגורר במושב גני טל.
![שף מאיר בראל](/Warehouse/content/pics/pic_2635_a-2e3.png)
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל
![](../../../000Frames/site/images/contactFormPic.png)