לימודי המשך

השתלמות קולינרית בעמק הלואר

השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר - גינת הירק של צרפת

השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר

 

השתלמות קולינרית בעמק הלואר המשלבת סיור במחוזות השונים, ליקוט חומרי גלם, ביקורים בחוות המגדלים, ביקור במסעדת בעלת כוכב מישלן וסנדאות בישול מעשיות.

למשתתפים תוענק תעודת השתלמות מ- LE CALABASH ואורט דן גורמה

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

יום 1

הגעה לפריז ונסיעה לעמק הלואר לבית הספר "le calabash". התמקמות במקום הלינה, היכרות עם הכפר Yzeures sur Creuse וארוחת ערב מהמטבח האזורי.

יום 2

נסיעה ליערות האלונים של עמק הלואר לצייד ומציאת פטריות טרופ חורף שחורות the “Black Diamond’ המפורסמות של עמק הלואר. פיקניק צהרים.

סדנה שתשלב בתוכה  את שלל  פטריות הטרופ  שמצאנו ושלל  מוצרים  מהאיזור  על פי פילוסופיית בית הספר - אוכל טרי, אזורי ועונתי.

יום 3

טיול  באזור ובטירת CHENONCEAU. פיקניק צהרים. ביקור במערות לגידול פטריות השמפיניון המפורסמות של  איזור Amboise. 

נבקר בחברה -  LES CAVES CHAMPIGNONNIERS DES ROCHES

ארוחת ערב במערות השמפיניון Troglodyte Cave c 

יום 4

ביקור בחוות פיטום ברווזים ואווזים, המקור ל- FOIS GRAS המפורסם. החווה מספקת את תוצרתה לנחשבות במסעדות אירופה  והינה הספק הרשמי של מסעדות אלן דוכאס והסטון בלומנטאל.                                                          סדנת בישול  בה נלמד את מנות הדגים עטורות הפרסים של שף סידני בונד. ארוחת ערב משלל הדיג היומי של ספק הדגים של בית הספר אשר נמצא על חוף האוקיאנוס האטלנטי בעיר La Rochelle.                                       

יום 5

ביקור בשוק המפורסם של העיר TOURS . ביקור בקצביות דוכני הגבינות המפורסמות של העיר שלל הירקות המקומיים. סיור בעיר.נסיעה לאיזור היין  Vouvray שם נסייר  במבוך מערות אחסון היין ונלמד על היינות והיינות התוססים של האיזור. ארוחת ערב אצל שף Jacky Dallais ממסעדת ‘la Promenade’ אשר אוחזת בכוכב מישלן מזה 20 שנה.

 

יום 6

סדנה שבמרכזה כבד האווז המפורסם של האזור, נלמד שיטות הכנה מסורתיות כולל הטרין המפורסם של האזור. ארוחת צהרים. סדנת מקרונים צרפתיים שתעביר שף קונדיטור אליסון בונד.  ארוחת ערב המבוססת על הקלאסיקות הצרפתיות לפי ספר הבישול של ‘le Calabash’.

 

יום 7

ביקור בחוות עיזים ומחלבה המייצרת את גבינת St Maures – מהמאפיינות את האיזור. ארוחת צהרים.

סדנה להכנת סופלה בשלל צורות וטעמים . מזנון ארוחת ערב המבוסס על תחרות וחידון בנושאי גבינות שוקולד ויין. החלק הקשור ליין יועבר על ידי היינן וקניין היין  Xavier אשר יחלוק עימנו את סודותיו. אליסון תלווה את היין במייטב של מוצרי השוקולד של Valrhona.

 

יום 8

סדנה להכנת סורבה וגלידות על בסיס היידע והטכנולוגיות המדעיות של Chef Robert Lagerlof המנהל המקצועי של Prairie Farms יצרנית הגלידות הענקית מארה"ב.  ארוחת צהרים בביסטרו פועלים אותנטי. תחרות ‘The Mystery Box’ אתגר הבישול בשיפוטו של שף סידני. הענקת תעודות למשתתפים ולמנצחים. ארוחת ערב חגיגית מבוססת על תוצרי התחרות.

יום 9

נסיעה לפריז סיור באתרי אוכל  בעיר. Rue Montmartre איזור חנויות ציוד המטבחים מקצועיים של העיר, שוק הילדים האדומים ‘L’Estaminet’ des Enfants Rouges במארה, חנות הבוטיק של שף קונדיטור  Pierre Herme, Michalak ו- Olivier Menard. סיור באייפל.                                                                               ארוחת ערב במסעדת  Le Train Bleu. לינה בפריז.

 

יום 10

לפנות בוקר נסיעה ל- Marché de Rungis שוק האוכל הגדול בעולם הסמוך לנמל התעופה אורלי  בו נבקר באולמות המסחר של הירקות הדגים והבשר. ארוחת בוקר צרפתית מסורתית יחד עם פועלי השוק. המשך לשדה התעופה וחזרה ארצה.

 

 

 

מידע כללי

המחיר - 2,150 יורו לאדם. תוספת לחדר יחיד 475 יורו.

 לא כולל - ביטוח רפואי.   

 יתכן שינוי בהתאם למחיר כרטיסי הטיסה בזמן ההזמנה  

כולל טיסות בחברת אל על והעברות, לינות ברמת אירוח Bַ&B, סדנאות, ארוחות לפי הפירוט.                   

           

הסיור בליווי איש צוות קולינארי של אורט דן גורמה.

כל ההרצאות והסדנאות הינן בשפה האנגלית. המזון המוגש אינו כשר.

הסיור מותנה במינימום של 10 משתתפים. מקסימום משתתפים 11. כל הקודם זוכה.

ארגון הסיור המקצועי והרשמה יבוצע ע"י סוכן הנסיעות: 

מר שלומי גרמון מחברת  S.M.G TRAVEL LTD    

054-8129191  s@smgt.co.il

  

 

פרטים אודות LE CALABASH: https://www.lecalabash.fr

 

פרטים אודות הלינה:

https://www.lecalabash.fr/accomodation/

הקורס

  • 05/11/2019 ג'- ה' 10 ימים
  • שעות
  • 10 מפגשים
  • עלות הקורס

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה