לימודי המשך

הקמה וניהול עסקי מזון

מסלול לימודים ייעודי להקמה וניהול עסקים מצליחים בתחום המזון

הקמה וניהול עסקי מזון

האם אתה יזם בנשמה, שחולם לפתוח בית-קפה או פיצריה משלך? האם אתה עובד כרגע בעבודה אחרת אבל מעוניין לנהל עסק משלך? האם יש לך רצון, יכולת וזמינות להקים עסק עצמאי? בנינו קורס שמתאים בדיוק לך!

תכנית הלימודים

נושאי לימוד

קונספט, מיתוג ואסטרטגיה • הקמת העסק, תכנית עסקית, רישוי עסקים, מימון, הסכמים וחוזים • בניית תפריט • תפעול
מטבח בתאוריה ובפועל • הכשרה וניהול כוח אדם • שירות ומכירות • רכש וספקים • שיווק ופרסום • ניהול ותפעול עסקֹֹ עצמאי • בקרה • ועוד...

 

  • 12 מפגשים שבועיים של 4 שעות אקדמאיות, סה"כ 48 שעות.
  • פגישות ייעוץ אישית עם מנהל הקורס גיורא אשכנזי, לבחינת כדאיות פתיחת עסק חלומותיכם.
  • 10 פגישות אישיות לבחירה עם מרצי הקורס, לבדיקת כל ההיבטים המקצועיים לקראת הקמת עסק.
  • תכנון וכתיבת תכנית עסקית מלאה לעסק שברצונכם להקים.
  • חבילת הטבות ייחודית לקורס לטובת הקמת העסק שלכם.

מידע כללי

בקורס לוקחים חלק אנשי המקצוע מהמובילים בענף:

שי ברמן מנכ"ל איגוד המסעדות • השף אבי שטייניץ • עו"ד עמית גרוס – משרד מתמחה בענף המסעדות • רו"ח יניב גוזלן • אורי שריר – מומחה לגיוס הלוואות בערבות מדינה • ג'קי דבח – חברת DC לתכנון מטבחים • ד"ר מרינה קזקביץ – מומחית בדרישות רישוי, בקרת איכות ובטיחות מזון • ירון סולגניק – "ביקום" קופות ממוחשבות למסעדות • איתי גנאור - THE WAY פיתוח קונספטים ומיתוג • לימור ברעם – סטודיו ברעם למיתוג • רון ביאלה – מנכ"ל רשת "לחם חם" • דוד קישקה – מומחה לשירות ומכירות • משה הרשקו – מנכ"ל פורוורד ומומחה בקידום עסקים באינטרנט.

 

הקורס מתקיים במסגרת שיתוף פעולה בן בית הספר דן גורמה - המרכז הקולינרי המוביל בישראל, לחברת הייעוץ Forward - ייעול ופיתוח עסקים - חברת בוטיק לליווי וייעוץ עסקי ליזמים ועסקים בתחום המזון.

 

למי זה מיועד?

הקורס מיועד ליזמים הרוצים לעשות את צעדיהם הראשונים כעצמאים בתחום המזון, והמעוניינים בידע וכלים פרקטיים שסייעו להם להקים עסק עצמאי מוצלח.

הקורס

  • 21/01/2018 ימי ג'
  • שעות 17:00-21:00
  • 12 מפגשים
  • עלות הקורס 6500

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה