לימודי המשך

השתלמות קולינרית בעמק הלואר

השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר - גינת הירק של צרפת

השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר

 

השתלמות קולינרית בעמק הלואר המשלבת סיור במחוזות השונים, ליקוט חומרי גלם, ביקורים בחוות המגדלים, ביקור במסעדת בעלת כוכב מישלן וסנדאות בישול מעשיות.

למשתתפים תוענק תעודת השתלמות מ- LE CALABASH ואורט דן גורמה

נושאי לימוד

צוות שפים מובחר

צוות שפים מובחר

מוביל הקורס השף יורם ניצן (לשעבר שף ראשי "מול ים") ביחד עם השפים ויקטור גלוגר, משה בדישי, סער מור, רוני פרדי מרדכי ובנוסף – כיתת אומן עם השף שגב משה, מביאים את הסטודנטים להיות מובילים בכל מה שקשור לקריירה בתחום הקולינרי.
טכניקות בישול בינלאומיות

טכניקות בישול בינלאומיות

מעבר לבסיס הקלאסי ניגע ונלמד על מטבחים שונים מרחבי העולם, מטבחי אסיה, מטבחי הים התיכון, מטבחי האמריקות וכמובן המטבח מקומי האזורי שלנו ועוד.
מסעדנות

מסעדנות

החשיבה המסעדנית, תורת התפריט והסרוויס. הבנת תורת התפריט לעומק תאפשר להבין את כללי הזהב לבניית תפריט מושלם והקניית סדר עבודה נכון בהכנת המנות יבטיחו הצלחה בהוצאתו.
ניהול ותכנון מרחב העבודה

ניהול ותכנון מרחב העבודה

המטבח מאתגר במרחב העבודה ובמרחב הזמן שלו. טבח טוב נמדד מעל הכול בניהול נכון של הזמן במרחב העבודה. אנו נעניק כלים שיאפשרו לטבח בתחילת הדרך להבין את הכללים והטכניקות להתמצאות במרחבים אלה.
הרכבת מנות

הרכבת מנות

הבנה מקיפה בכללים להרכבת ובניית מנות . שילוב נכון של מרקמים, טעמים וצבעים וטכניקות משולבות בבניית הטעם שלה אחרי שלב. הרכבת מנות תוך התאמה לעולם המסעדני.
יסודות הקולינריה

יסודות הקולינריה

הכרת חומרי הגלם הקיימים בשוק, מהבסיסיים ועד לייחודיים. הטיפול בחומרי גלם מרגע הגעתם למטבח. קצבות מקיפה - בשרים, עופות ודגים.
השתלמויות מקצועיות

השתלמויות מקצועיות

עולם הקונדיטוריה משתנה ללא הרף, לכן לאורך הקורס ולאחריו אנו יוצרים עבורכן השתלמויות מקצועיות עם מיטב הקונדיטורים בארץ ובחו"ל כגון דודו אוטמזגין, שגב משה ועוד
טיפים להקמת עסק מהבית

טיפים להקמת עסק מהבית

אנו יודעים שרב הנשים מקימות עסק ביתי, לכן אנו נותנים לזה חלק משמעותי בקורס – החל מההבנה כיצד לייצר מספר רב של קינוחים, עמידות חומרי הגלם, עיצובים חדשניים ועוד טיפים מאת אפרת ליבפרוינד
סדנת שף חו

סדנת שף חו"ל

במסגרת שיתוף הפעולה שלנו עם בית ספר מוביל בפריס: Ritz, תתקיים סדנת שף קונדיטור, כחלק מתכנית לימודי הקורס
כיתות אומן

כיתות אומן

כדי להעצים את חווית הלמידה הוספנו לקורס כיתות אומן עם קונדיטורים מובילים כגון: דודו אוטמזגין, שגב משה, אפרת ליבפרוינד ושרית נובק, כל אחד מוביל בתחומו
תעודה בינלאומית

תעודה בינלאומית

אנו גאים להיות הקורס הראשון שקיבל הכרה בינלאומית, בוגרינו מקבלים תעודה בינלאומית הפותחת דלתות בארץ ובחו"ל
שיטת לימודים

שיטת לימודים

הקורס פותח על ידי צוות קונדיטורים מוביל, ומלמד בשיטת Hands On הכולל שעות התנסות גדולות, ביחד עם הסבר עיוני בכל שיעור להעמקת הידע
פטיסרי קלאסי

פטיסרי קלאסי

הקורס מקנה בהדרגה את יסודות עולם הקונדיטוריה החל מהבסיס שהוא הפטיסרי הצרפתי הקלאסי לרבות – בצקים, קרמים, עבודה עם שוקולד ועוד
פטיסרי מתקדם

פטיסרי מתקדם

לימודי קונדיטוריה מתקדמת ופרופגרסיבית, יצירת חווית טעמים ומרקמים חדשים, הכנת קינוחים ופטיפורים מרהיבים כמו בויטרינות בפריס
טכניקות מתקדמות

טכניקות מתקדמות

שיטות עבודה חדשניות, הבנת תהליכי עבודה מתקדמים ויישומם דרך עבודה עם חומרי גלם הכי איכותיים
טכנלוגיות מזון ואפייה

טכנלוגיות מזון ואפייה

כדי להיות קונדיטור.ית מומחה חשוב להוסיף ידע פרקטי, הקונדיטוריה היא למעשה "מעבדה כימית" כדי לייצר מוצרים חדשים צריך להבין את הכימיה והביולוגיה מאחורי הקינוח
השתלמות קולינרית בבית הספר לבישול ואפייה LE CALABASH בעמק הלואר

נבחרת המרצים

טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל

סיפורי בוגרים

לכל הסיפורים

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר