סדנאות קולינריות

השף הצעיר - פסח 2025

השף הצעיר - פסח 2025

סדנה כשרה בת 5 ימים לחג פסח בה הילדים ילמדו להכין מנות מגוונות מחומרי גלם כשרים לפסח.

בין התאריכים 06/04-11/04

  • תוכן הסדנה
  • שף אייל פינקלשטיין ושף רוני פרדי מרדכי

מה נלמד להכין?
יום ראשון: אומנות החיתוך - נלמד לחתוך כמו שפים מקצועיים
נכין: פאד תאי עוף, ספרינג רול תאילנדי עם דפי אורז, פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות.

יום שני: סושי - הכנה ובישול האורז, חיתוך מדויק של הירקות והדגים.
מאקי, אינסיידהאוט, פוטומאקי, טמפורה ועוד...

יום שלישי: טיול במזרח הרחוק -מרק תירס עם קארי ולמון גראס מוקפץ בסגנון פיליפני עם אורז, ירקות ונתחוני בקר.
באן במילוי עוף חמוץ מתוק.

יום רביעי: עוגיות ללא גלוטן - נלמד להשתמש בתחליפי קמח חיטה.
מתאים לאפייה ללא גלוטן ולפסח שמעבר לפינה...
נכין: עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות אמרטי פיסטוק, סבלה שוקולד ואגוזים.

יום חמישי: דריפ קייק - נכין עוגת מוס עם שכבות שוקולד.
נלמד לעשות ציפוי דריפ מושלם ונכין קישוטי שוקולד משגעים!

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14

עלות: 1,890 ש"ח 

אייל פינקלשטיין חלם להיות שדרן כדורגל, אז הוא מצא דרך לשלב את החלום והיום הוא השף של מכבי נתניה.
כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים.
 

רוני פרדי מרדכי מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה

למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד. פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.

השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה

מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר