סדנאות קולינריות
השף הצעיר - פסח 2025
השף הצעיר - פסח 2025
סדנה כשרה בת 5 ימים לחג פסח בה הילדים ילמדו להכין מנות מגוונות מחומרי גלם כשרים לפסח.
בין התאריכים 06/04-11/04
- תוכן הסדנה
- שף אייל פינקלשטיין ושף רוני פרדי מרדכי
מה נלמד להכין?
יום ראשון: אומנות החיתוך - נלמד לחתוך כמו שפים מקצועיים
נכין: פאד תאי עוף, ספרינג רול תאילנדי עם דפי אורז, פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות.
יום שני: סושי - הכנה ובישול האורז, חיתוך מדויק של הירקות והדגים.
מאקי, אינסיידהאוט, פוטומאקי, טמפורה ועוד...
יום שלישי: טיול במזרח הרחוק -מרק תירס עם קארי ולמון גראס מוקפץ בסגנון פיליפני עם אורז, ירקות ונתחוני בקר.
באן במילוי עוף חמוץ מתוק.
יום רביעי: עוגיות ללא גלוטן - נלמד להשתמש בתחליפי קמח חיטה.
מתאים לאפייה ללא גלוטן ולפסח שמעבר לפינה...
נכין: עוגיות שוקולד מושלגות, עוגיות אמרטי פיסטוק, סבלה שוקולד ואגוזים.
יום חמישי: דריפ קייק - נכין עוגת מוס עם שכבות שוקולד.
נלמד לעשות ציפוי דריפ מושלם ונכין קישוטי שוקולד משגעים!
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח
רוני פרדי מרדכי מבכירי הקונדיטורים בארץ,ניסיון של מעל ל - 35 שנה במקצוע והוראת הקונדיטוריה
למד והשתלם במוסדות הקולינריים הגבוהים בצרפת - בהם התמחויות בפטיסרי, שוקולד, ניפוח סוכר ועוד. פיתוח מוצרי קונדיטוריה ייחודיים כגון RFM, אבקת מקרונים ועוד.
השף קונדיטור הראשון שהוזמן לשפוט באולימפיאדת השפים הבינלאומית IKA גרמניה
מייסד הקרן לעידוד הקונדיטור הצעיר
